Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sukawaka.nl

Diverse Sjamanistische Workshops, Sjamanendrum en  Sjamanistische cursussen


Maak je eigen Sjamendrum-tas!

Voor we de workshop starten, gaan we eerst in een kring, aarden dmv een grondings-oefening om je te verbinden met je eigen energie, die van de aarde en de kosmos. Verbinding met je diepere zelf, jouw innerlijke stilte, jouw bron en uniekheid. Vanuit deze verbinding ga je zelf vorm geven aan de materialen, veelal afkomstig van levende maar ook "heengegane" wezens, waardoor wij hen in dankbaarheid 'n nieuwe bestemming geven en hen op deze manier (alsnog) eren. Vanuit de verbinding met onszelf verbinden we ons met elkaar en luisteren we naar de drumklop. Gedachten komen vrij, komen in jezelf, in verbinding met jou, je eigen ik, jezelf...verbinden met je krachtvoorwerp. De Drums dragen de geestkracht en slaan de harteklop van het dier waaruit ze zijn ontstaan. Ik werk samen met "Sukawaka" (Paardendrum), "Edel-In" (Edelhert drum) en "Amma" (Damhert drum). Wees welkom als je het wil gaan ervaren, ik begeleid je graag.

De basis is al gelegd, de tas is op jouw gewenste maat en eventueel gebruikte materialen (Stof, Jute etc) en kleur, vooraf aan de workshop gemaakt!

Om de tas jouw persoonlijke energie en look te geven, nodig ik je uit dit in de workshop te realiseren.

We gebruiken verf, bont, koe en geitenhuid, diverse leersoorten, veren, kralen etc.

Tijdens de workshop zorgen we voor koffie en thee, lunch en een gezonde versnapering, dit is bij de prijs inbegrepen. Prijs workshop all in basis € 150,- e.e.a. is afhankelijk van de hoeveelheid en aard van de materialen die je extra wilt gebruiken (bijv met een vossenstaart, wapiti-bot, beer/wolf huid en/of tanden van bijv bizon en wolf.