Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sukawaka.nl

Diverse Sjamanistische Workshops, Sjamanendrum en  Sjamanistische cursussen


Prive healing-sessies en Ceremonies

In overleg en op afspraak kom ik op lokatie voor o.a.

Sjamanistische Huwelijksceremonie (handbinding)

Despacho Ceremonie

Stervensbegeleiding

Healing sessies

Trancereis

Sjamanendrum workshop 

Sjamanistische Huwelijksceremonie Handbinding

Handbinding is van oorsprong een Keltische traditie, waarbij de handen aan elkaar worden gebonden met bijv linten.

Het woord handbinding komt van het Oud-Noorse hand-fest, dat verbinden van handen betekent.

In het verleden was deze vorm van trouwen rechtsgeldig. In de VS is handbinding vandaag de dag nog steeds een wettelijke huwelijksvorm.

De linten die ik gebruik voor de Sjamanistische Huwelijksceremonie (handbinding) maak ik zelf van natuurlijke materialen en gebruik ik de 4 elementen vuur, water, aarde en lucht om deze eigenschappen in balans en harmonie in de verbinding te brengen.

Het huwelijkspaar wordt ceremonieel gereinigd met salie en/of palo santo (heilig hout) en breek ik eerdere (spirituele) energetische beloftes, middels een ziels-verbindings ceremonie herrinnerd het paar zich in ziels-connecties van voorheen......

De 4 windrichtingen worden met 4 drummers om de beurt opgeroepen, de poorten geopend en nodig ik de spirits uit om aanwezig te zijn deze Sjamanistische Huwelijksceremonie, ik vraag specifieke eigenschappen om de verbinding tussen het paar te bekrachtigen.

De handbinding kan beginnen........

Despacho Ceremonie

Een Despacho ceremonie is een van de belangrijkste manieren waarop de Queros de werkelijkheid manifisteren en wordt voor diverse bedoelingen gebruikt, bij een geboorte, een huwelijk, intenties voor bijv vrede in de wereld, maar ook persoonlijke intenties als bijvoorbeeld verlichting bij ziekte, een nieuwe cyclus in je leven of afscheidnemen tijdens een stervensproces .

Een Despacho kan je met/voor een groep maken, voor de dieren, de mensen, de wereld of voor 1 persoon.

Voor de Despacho verzamel ik allerlei symbolische offers die overeenkomen met de intentie van de despacho die we gaan maken, dit varieert van bloemblaadjes, wijn, schelpen, snoepjes in diverse afbeeldingen, wierook, heilig hout, zand en witte en rode bloemblaadjes.......

De kracht van de intentie die er met de opgeroepen spirits en de symbolische offers wordt ingelegd zorgt ervoor dat er werkelijk verandering ontstaat in dat wat je hebt gevraagd.

(Tijdens een despacho maak ik o.a gebruik van mijn Mesa (medicijnbuidel))